Johanne kåret som årets leder

Det var en meget bevæget Johanne, der holdt en takketale. (ass./foto: GIF)

 

I lørdags blev Johanne Jonathansen undet et idrætsshow i Katuaq kåret som årets leder. Det af Grønlands Idrætsforbund arrangeret Maligassiuisut, blev direkte sendt på KNR.
77 årige Johanne Jonathansen er formand for alderspensionisternes sportsforening i Sisimiut. Hun har haft en stor indflydelse på afvikling af KNUSTAS - Kalaallit Nunaanni Utoqqaat Suliunnaarnersiutillillu Timersortartut Ataatsimut Suleqatigiiffiat – træf i Sisimiut i år. Træffet med 175 deltagere var velplanlagt, hvor der blandt andet var dyst i hockey (floorball) og hånd- og fodbold.

Johanne var til stede i Katuaq i Nuuk, og var meget bevæget, da hun holdt takketalen.
- Jeg blev overrasket, da jeg fik at vide, at jeg var blevet indstillet. Jeg er meget bevæget her til aften, og jeg takker de folk, der har indstillet mig; mange tak. Jeg har svært ved at komme til ord. Jeg takker min mand, mine børn og min familie for den støtte, de giver mig. Tusind tak til Jer alle. Jeg har forstået, at alder ingen betydning har, så længe man har vilje og glad for det, man laver. Tak til Jer alle, siger Johanne Jonathansen.

Qeqqata Kommunia hædret

Qeqqata Kommunia blev også kåret som årets aktive arbejdsplads i 2018.
Under kåringen var Qeqqata Kommunia repræsenteret af borgmester Malik Berthelsen, kommunaldirektør Paneeraq Olsen samt bæredygtighedskonsulent Kristina Würtz Poulsen.

joahnne nersornaasigaavoq 950px 02

Qeqqata Kommunia blev kåret som årets aktive arbejdsplads i 2018. (ass./foto: Maligassiuisut)