Juleaftensdag på Sømandshjemmet

Sømandshjemmet arrangerer juleaftensdag for borgere med behov. (ass./foto: pexels)

 

Du er velkommen til at holde juleaftensdag på Sømandshjemmet, hvis du ikke har nogen at fejre dagen med eller hvis økonomien ikke tillader at få anrettet en julemiddag.
Traditionen tro vil Sømandshjemmet holde julemiddag den 24. december fra klokken fire om eftermiddagen til klokken ti om aftenen. Tilmeldingsfristen er sat til onsdag den 19. december.
- Vi starter klokken fire ved at spise æbleskiver og hygge os. Børn skal sammen med frivillige pynte juletræet. Der er mulighed for at gå i kirke før middagen klokken seks, siger Jytte og Preben Andersen.
Der vil blive serveret andesteg, flæskesteg og medisterpølse, og selvfølgeligt ris á lá mande med kirsebærsovs til dessert.
Efter middagen vil der blive danset om juletræet og sunget danske og grønlandske salmer, og der vil blive uddelt gaver til alle tilstedeværende.
Der vil derefter blive serveret mundgodt og kaffe.
- Vi er i mange år blevet sponsoreret af Nunafonden, hvilket vi er taknemmelige for. Men i år er vi ikke blandt de foreninger, de har valgt at støtte. Det betyder ikke, at vi ikke holder jul for de, som ønsker at holde jul her. Men hvis virksomheder eller andre i byen har lyst til at sponsorere vores arrangement med penge, julegaver eller andet, er man velkommen til at henvende sig til os, siger ledere for Hotel Sømandshjemmet i Sisimiut.

 

umiartortut angerlarsimaffiat 950px 02

(ass./foto: pexels)