Stor tilslutning til sammenkomst

Brugsen havde ikke regnet med, at der kom så mange til sammenkomsten i forsamlingshuset. (ass./foto: Johannes Ujo Müller)

 

Lørdag den 17. november holdt Brugseni og Familiecentret familiesammenkomst for alle i Sisimiut forsamlingshuset.
Der var underholdning og der blev serveret forskellige retter mad, og arrangørerne fortæller, at der kom mange mod deres forventning.
- Der kom mange flere end vi havde forestillet os. Det er tydeligt, at borgerne har savnet det, selvom vi i dag har Taseralik, men Taseralik har jo også helt andre ting på deres programmer. Det ser ud til, at borgerne er meget glad for denne form for sammenkomst og samvær, som man tidligere har gjort. Vi blev meget overrasket over, at der kom så mange, siger formanden i Sisimiuni Brugseni, Birthe Kleist Petrussen.

Som medlem af CSR arrangerer Brugseni, som en forpligtelse og medansvar, arrangementer for borgerne mindst én gang om året.
I det her tilfælde har vi arrangeret dette arrangement, for at beskæftige folk, der her til efteråret ikke har meget at aktivere sig med.
Der var opvisning fra Sisimiuni kalattoortartut, og ældrekoret sang. Desuden var deres ballon- og stoledans for børn, og endeligt var der lodtrækning med præmieuddeling.
Brugseni vil traditionen tro arrangere medlemsfesten til februar.

Brugseni 950px 02

Sisimiuni Kalattoortartut gav et nummer. (ass./foto: Johannes Ujo Müller)

 

Brugseni 950px 03

Der blev serveret forskellige retter. (ass./foto: Johannes Ujo Müller)

 

Brugseni 950px 04

Underholdning af forskellige lege. (ass./foto: Johannes Ujo Müller)

 

Brugseni 950px 05

Formanden i Sisimiuni Brugseni, siulittaasoq Birthe Kleist Petrussen (ass./foto: Johannes Ujo Müller)

 

Brugseni 950px 06

(ass./foto: Johannes Ujo Müller)